Gödslingsstrategier

Olika förutsättningar, olika lösningar

I samråd med WellAgris™   Rådgivare lägger vi upp en gödselstrategi som passar dig.

Vi börjar med en avstämning av hur det ser ut idag. Den avstämningen kan antingen genomföras över telefon, som videokonferens eller hos dig på gården. Efter det att vi erhållit information om hur du gödslar idag, återkommer vi till dig med ett förslag på hur WellAgris™ produkter kan ersätta eller komplettera din nuvarande gödslingsstrategi.

Omställning

En omställning till WellAgris™ gödselprodukter innebär en inlärningsprocess om hur de nya produkterna kan skapa en bättre avkastning. Vi utvecklar hela tiden gödslingsstrategierna. Gemensamt ser vi hur avkastningen samt jordens hälsa förbättras, och, inte minst viktigt, till en kostnad som också kan bidra till gårdens utveckling.

Tillsammans med WellAgri™ skapar du bättre förutsättningar för din gård och för framtida generationers brukare av din jord.

 

Låt oss hjälpa dig med din gödslingsstrategi

1. Avstämning

Vi börjar med en avstämning av hur det ser ut idag. Den avstämningen kan antingen genomföras över telefon, som videokonferens eller hos dig på gården.

2. Nuläge

Efter avstämningen har vi information om hur du gödslar idag.

3. Strategi

Därefter återkommer vi till dig med ett förslag på hur WellAgris™ produkter kan ersätta eller komplettera din nuvarande gödslingsstrategi.

4. Vi återkopplar

När vi kommit överens lägger du en order.

5. Support

Vi finns till hjälp när du börjar använda våra produkter och du är alltid välkommen att kontakta oss.

Vill du veta mer?

Ange dina uppgifter så tar vi kontakt med dig och berättar mer om WellAgris™ produkter och hur de kan hjälpa dig i ditt jordbruk. Våra rådgivare har gedigen kunskap och kan ge dig råd utifrån din situation och dina behov.